Harry Aaldenberg heeft jarenlang gewerkt als analist op de afdeling Immunochemie van het Streeklaboratorium te Groningen. Daar is hij in contact gekomen met de diagnostische industrie en zodoende de stap gemaakt van het laboratorium naar de commerciële wereld.

Harry heeft als buitendienst medewerker gewerkt voor firma’s als Diagnostique Pasteur (later Sanofi) en BioLab. Deze firma was marktleider in Nederland op gebied van auto-immuun testen en vele ziekenhuizen gebruikten de producten van BioLab, SciMedx etc.. Tot op de dag van vandaag worden deze producten onder de vlag van Alphadia Belgium (Dr. Guy Hulin) nog steeds verkocht in Nederland en in al die jaren is Harry Aaldenberg hier nauw bij betrokken geweest.

In 1992 is Harry Aaldenberg gaan werken voor IQ Products in Groningen om de commerciële activiteiten rondom de flow cytometrie producten en de CMV Antigenemie kit meer gestalte te geven. Na 10 jaar is Harry als internationaal sales en marketing manager aangevangen bij de Zweeds/Nederlandse firma Euro-Diagnostica om met name de CCP ELISA, voor het aantonen van vroege reumatische artritis, internationaal in de markt te zetten. De laatste jaren heeft Harry in dezelfde functie gewerkt bij MUbio Products in Maastricht.
In 2011 heeft Harry besloten zijn eigen firma op te richten onder de naam Libra Diagnostica. Door bovengenoemde werkervaringen en met de ondersteuning van de bedrijven die Libra Diagnostica vertegenwoordigt, kan Harry zijn klanten met raad en daad bijstaan, daar waar het gaat om technische aspecten van de producten en een stukje klantenservice daar waar het gaat om behoeftes zoals snelle leveringen, aanvullende informatie etc..
Voor al uw vragen kunt te allen tijde contact opnemen met Libra Diagnostica. Wij zullen dan proberen u zo snel mogelijk te helpen.