Polycheck

Biocheck GmbH is in 1999 opgericht in Munster, Duitsland  en wordt momenteel gedistribueerd in meer dan 30 landen.

Polycheck is de productnaam van de firma Biocheck GmbH. Polycheck staat voor een platform technologie voor multiparameter testen in zowel humane als veterinaire diagnostiek. Kwantitatieve screening van meerdere parameters kunnen uitgevoerd worden in

1-test opzet, zowel handmatig als geautomatiseerd. De gebruikersvriendelijke Biocheck Imaging Software kan u helpen de resultaten nauwkeurig te evalueren. Resultaten kunnen uitgeprint worden en opgeslagen in een centrale LIS  inclusief de ruwe data.

De testkits voor de humane diagnostiek zijn bestemd voor het testen van allergie  en  auto immune ziektes.

ALLERGIE

Een verscheidenheid aan allergenen of antigenen kunnen verschillende allergie responses detecteren op gebied van inhalatie, voedsel, pediatrisch, insecten en andere. Ook worden er per regio verschillende panels aangeboden voor het testen  van componenten response en van recombinante allergenen.

 

AUTO-IMMUUN

De testkits betreffende  auto-immuun ziekten zijn geschikt voor zowel screening als voor orgaan specifieke aandoeningen.

 

VETERINAIR

De veterinaire testkits zijn geschikt voor diagnostiek in honden, katten en paarden met ieder hun specifieke karakteristieken.

Voor meer product informatie ga naar www.polycheck.de.