logo diametra

Diametra srl.

Diametra is een Italiaans firma welke ELISA testkits ontwikkelt en produceert voor verschillende diagnostische markten. De firma is ISO 13485 gecertificeerd en alle producten zijn CE gemarkeerd volgens 98/79/EC Directive.

Mission statement
Diametra wil zich onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en daarnaast het hoogste niveau in service aan te bieden aan haar klanten binnen de verschillende diagnostische segmenten van de markt. Door innovatie en betrokkenheid streeft Diametra ernaar om een meerwaarde te creëren voor haar klanten, medewerkers en aandeelhouders.

Innovatie
Diametra is een bedrijf dat constant naar innovatie streeft, niet alleen in de producten die naar de markt gebracht worden, maar ook op de manier van interactie met haar klanten, medewerkers en partners. Dit ligt verankert in de naar oplossingen gedreven benadering van “partnership”.

Vertrouwen
De basis van Diametra’s reputatie ligt in het vertrouwen dat u als klant in haar producten stelt. Diametra is ervan overtuigd dat dit vertrouwen nooit geschaad mag worden en dat zij er alles aan zal doen om het vertrouwen te versterken door de kennis en ervaring van Diametra’s medewerkers te delen.

Zorg
Diametra is een verantwoordelijke organisatie die wil zorgen voor haar medewerkers, haar klanten en haar leveranciers. Met de langdurige ervaring in de diagnostische industrie, heeft Diametra een solide kennis ontwikkelt van de markt en wat u als klant wenst.

Productlijnen:

Auto-immuun ziekten
Hypertension
Diabetes Calcium
Metabolism
Tumor Markers
Circulating Immune complexes
HormonenInfectious Diseases
Schildklier monitoring

Voor meer product technische informatie ga naar: www.diametra.com.