LumiQuick

Lumiquick Diagnostics is gevestigd in het hart van Silicon Valley in California, USA en ontwikkelt, produceert en vermarkt Point of Care testen van hoge kwaliteit.  Naast de PoC testen produceert LumiQuick andere immuno assays voor de wereldwijde in-vitro diagnostiek markt.

De missie van LumiQuick is om hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs aan te bieden om mensen over de gehele wereld te kunnen helpen in de strijd tegen humane ziektes en ongeoorloofd drugsgebruik.

Na jarenlange investeringen in ontwikkeling van producten, kan LumiQuick nu een uitgebreide productfolio aanbieden van sneltesten, ELISA kits, CLIA kits en bulk materiaal. Deze productlijnen bestaan uit immuno assays in verschillende formaten voor het aantonen van infectie ziektes, hart ziektes, tumor merkers en ongeoorloofd druggebruik.

Vele producten zijn CE gelabeld en geregistreerd in vele landen.  De hoogwaardige producten worden ondersteund door een uitstekende klantenservice en flexibiliteit om zo aan de wens van de klant tegemoet te komen.

Sneltesten (PoC).

De sneltesten van LumiQuick zijn verkrijgbaar voor : Infectie ziektes, Drugsmisbruik, Cardiac merkers, Fertiliteitshormonen en Tumor merkers.

ELISA kits

De ELISA testkits zijn voor het aantonen van verschillende infectie ziektes en hormoon gerelateerde merkers.

Urine test strips

LumiQuick heeft 2 verschillende urine teststrips met 7 of 10 verschillende parameters op de strip.

 

Voor meer productinformatie ga naar www.lumiquick.com.