Generic Assays

Generic Assays GmbH  is in 2002 opgericht door dezelfde mensen (Dr. Reinhold Hartwig en Dr. Dirk Roggenbuck) die in 1992 zustermaatschappij Medipan gestart zijn.  Generic Assays heeft zijn hoofdkantoor in Dahlewitz, niet ver van de nieuwe internationale luchthaven Brandenburg in Berlijn.

Generic Assays  is een private onderneming welke  gespecialiseerd is  in de ontwikkeling, productie en het vermarkten van diagnostische testkits met de focus op auto-immuun ziektes.

Generic Assays is een DIN en ISO gecertificeerde onderneming en werkt nauw samen met vele klinische research afdelingen en universiteiten over heel Duitsland.

De productfolio van Generic Assays  bevat voornamelijk producten voor auto-immuun diagnostiek. The focus ligt op innovatie en het bedrijf is constant bezig om de ambities voor de toekomst waar te maken door nieuwe producten te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Producten

De producten voor de auto-immuun diagnostiek bestaan voornamelijk uit :

IFA testkits

Naast een veelvoud aan fluorescentie testen, van Hep-2 cellen tot weefsel specifieke testkits, heeft zustermaatschappij Medipan het Aklides instrument om digitaal fluorescentie slides aft e lezen en te bewaren geïntroduceerd.

Latex testkits

Snelle agglutinatie latex testen voor verschillende parameters (in 3 minuten resultaat)  worden door de firma aangeboden.

ELISA testkits

Generic Assays biedt een uitgebreide range van ELISA testkits aan voor het bepalen van verschillende virussen, bacteriën en auto-immuun ziektes.

Dot-blot testkits

Een complete reeks van dot-blot testkits (o.a. coeliakie diagnostiek, ANCA  en leverziekten) wordt aangeboden. Ook hier is automatisering mogelijk door een volautomaat om de dot-blot testen in te zetten en af te lezen.

 

Voor meer producttechnische informatie ga naar www.genericassays.com